Horari de la Botiga

Taverna 1913

Som una empresa que va néixer el 26 de Novembre de l'any 2015 amb l'objectiu de ser un referent a Manresa de vins i vermuts acompanyats d'alguns ibèrics i formatges.
En poques setmanes ens vam adonar que la nostra carta de menjar ens quedava molt curta davant una creixent demanda i vam decidir introduir una cuina més elaborada al nostre restaurant.
En pocs mesos ja teníem 3 cuiners i una plantilla de 3 cambrers que ràpidament va quedar curta i es va augmentar al servei que avui ja compta amb 13 persones.
Un any més tard i veient la bona acceptació de la Taverna a la ciutat, ens vam animar amb el segon projecte, el Sant Ignasi; una sala polivalent que tant serveix per esdeveniments privats, aniversaris, festes i per ampliar el menjador de la Taverna.
Així vam estar aquests 4 anys fins que aquest any passat, entre confinaments del Covid, vam decidir adquirir la botiga de vins manresana "El Petit Celler" que durant molts anys va ser un referent de venda de vins i productes delicatessen a la ciutat i traslladar-la a la Taverna 1913.
Sense poder fer inauguració degut al Covid, vam obrir les portes de la botiga de vins el dia 6 d'Octubre del 2020 amb el propòsit d'ampliar l'oferta vitivinícola de la Taverna i seguir oferint a la gent l'atenció i la confiança que durant tants anys van dipositar en nosaltres al Passeig.

Aquesta és la nostra empresa, podeu dir-nos wine-bar, gastro-bar, o com les modes ens vulguin anomenar, però realment som la Taverna 1913, un restaurant ubicat a un local històric de la Plaça Major format per un equip jove amb moltes ganes d'innovar, d'oferir als nostres clients una carta de tapes i aperitius varis i més de 100 referències de vins, amb l'opció afegida de pujar a l'exposició de la botiga i agafar qualsevol de les més de 300 referències per poder gaudir-lo al nostre restaurant.

Si encara no ens coneixeu, us convidem a venir i gaudir del bon ambient acompanyar-ho amb un bon vi i unes bones tapes.

Dani Amores

Dani Amores

Gerent de la Taverna 1913

Equip Taverna 1913

Equip

Equip de cuina i sala de la Taverna 1913

Marc Piqué

Marc Piqué

Encarregat Botiga de vins